Vakantiehuis
Vakantiehuis zoeken
Vakantiehuis aanmelden
Vakantiehuis verhuren of huren?
Onze mooiste vakantiehuizen
Vakantiehuis verhuur, onze links
Neem contact op en verhuur uw vakantiehuis
Vakantiehuis zoeken
Land:
Maximale prijs per week
Vakantiehuis
Klantnummer:
Wachtwoord:


Wintersport in Oostenrijk

Waarom kiest u niet voor een verblijf in een vakantiehuis in de buurt van een Oostenrijks wintersportgebied? Geen ander land biedt meer mogelijkheden om alle mogelijke wintersporten te beoefenen dan Oostenrijk. Tirol is de meest bezochte regio als het gaat om skiŽn, snowboarden, langlaufen en sneeuwwandelen, maar ook Salzburgerland is populair.

Een verblijf in een vakantiehuis voor een wintersportvakantie in Oostenrijk wordt door velen als zeer prettig ervaren. Het biedt namelijk de ruimte om uw eigen skispullen op te bergen en uw kleding te laten drogen, zodat u de volgende dag weer goed voorbereid de piste op kunt. Kiest u voor een groot vakantiehuis, dan kunt u er met het hele gezin en soms zelfs meerdere gezinnen verblijven. Bovendien is het in een vakantiehuis mogelijk om zelf te koken, zodat u na een dag fanatiek sporten niet per se meer de deur uit hoeft. Met andere woorden: het verblijf in een vakantiehuis in Oostenrijk biedt u alle vrijheid die u nodig heeft om er een geslaagde wintersportvakantie van te maken.

Vakantiehuis in Oostenrijk

Oostenrijk grenst in het westen aan Zwitserland en Liechtenstein, in het noorden aan Duitsland en TsjechiŽ, in het oosten aan Slowakije en Hongarije en in het zuiden aan Italie en SloveniŽ.

Error in query: SELECT id, foto, my_text FROM klanten WHERE foto <> 'geenfoto.jpg' AND enabled = '1' AND huisland = 'at' ORDER BY id DESC LIMIT 4Access denied for user ''@'localhost' (using password: NO)